Interesanti

Toms Bricis nāk klajā ar iepriekš noklusētu vēsti par to, kas mūs patiesībā sagaida šonedēļ!

Jau iepriekš tika vēstīts par to, ka šī gada septembris būs viens no aukstākajiem pēdējo gadu laikā, tomēr interesanti ir tieši tas, ka septembris ir gandrīz beidzies un mūs sagaida pavisam patīkamas pārmaiņas oktobra sākumā, kas iepriekš nemaz netika ziņots, jo bija šaubas par to, vai tā tiešām varētu notikt un kā izrādās – atklājas vairākas svarīgas, kā arī pavisam būtiskas lietas.

Jāpiebilst arī tas, ka tieši pēdējās divas nedēļas ir bijušas krietni nepatīkami aukstas un teju vai katru dienu bija lietusgāzes, tomēr uz septembra beigām viss mainās, un mainās uz to pusi, kā parasti nenotiek, jeb pareizāk sakot – uzlabojas laikapstākļi brīdī, kad parasti tas nenotiek. Respektīvi oktobra sākums būs krietni labāks nekā septembra sākums un vidus, kas pārāda to, ka dabai ir pašai savi plāni.

Ar savu sākamo nācis klajā arī pats Toms Bricis, kurš ir patīkami pārsteigts ar notiekošo, jo parasti tieši oktobra sākumā iesākās aukstāks laika periods, tomēr šogad viss ir krieni savādāks un to uz savas ādas jau varēsim izjust tuvākajās dienās, kas būs vairāk nekā acīmredzami.

Tieši šonedēļ laiks Latvijā lielākoties būs pārsvarās sauss un lietugāzes galvenokārt nav gaidāmas, līdz ar to biežāk parādīsies arī saulīte un krasi pacelsies termometra stabiņš, tā liecina jaunākās prognozes. Labais laiks gaidāms līdz nedēļas beigām, kad neliels lietus būs vien gaidāms tikai ceturtdienas vai piektdienas pēcpusdienā, tomēr tas netraucēs nokristies gaisa temperatūrai.

Runājot par gaisa temperatūru, darba nedēļas pēcpusdienās gaiss uzsils līdz pat +15 grādiem un piekrastes zonās nebūs vēsāks par 10 grādiem, kas tik tiešām liks sajusties kā pamatīgā atvasarā. Labākas ziņas būs tieši par nedēļas izskaņu, jo brīvdienās debesis skaidrosies biežāks un laiks galvenokārt būs patīkami saulains un lietus nebūs gaidāms. Gaisa temperatūra dienā sasniegs pat +17 grādus, kas būs patīkami silti.

Nedēļas galvenie un valdošie būs tieši dienvidu, dienvidaustrumu vēji, kas nedēļas otrajā pusē kļūs nedaudz stiprāki, brīžiem piekrases zonā brāzmas būs līdz 15 metriem sekundē, tomēr tas netracēs izbaudīt saulaino un silto laiku.

Avots