Interesanti

“Diemžēl, bet mēs Esam Pieņēmuši lēmumu!” Anastasijas ģimene paziņo līdz šim svarīgāko paziņojumu Pasaulei

Pašlaik noteikti ir liela daļa, kura zina informāciju par tautā iecienīto un ļoti labi zināmo krievu aktrisi Anastasiju Zavorotņuku, kura ir smagi slima. Visu šo laiku ģimene vienmēr centās izvairīties no jebkāda tipa intervijām, kā arī sniegt pilnīgi jebkādus komentārus saistībā ar Anastasijas veselības stāvokli. Tomēr laikam ejot, situācija ļoti strauji ir mainījusies, un šoreiz pavisam citā veidā, nekā varētu iedomāties pirms laika. Tuvākie ģimenes locekļi ir nolēmuši šo situāciju mainīt, līdz ar to viņi beidzot ir nākuši klajā ar oficiālu informāciju, no kuras iepriekš tik ļoti vairījās.

Jau labu laiciņu atpakaļ aktrises oficiālajā Instagram kontā parādījās ģimenes oficiāls paziņojums, kur bija aprakstītas specifiskas detaļas. Beidzot tuvākie ģimenes locekļi ir solījušies pilnībā atklāt jaunumus par aktrises aktuālo veselības stāvokli viņas personīgajā kontā. Tas viss tikai tādēļ, lai tas nekādā gadījumā neizraisītu cita tipa spekulācijas par aktrises esošo saslimšanu, ziņo “PostTimes.” “Mēs tik tiešām visas ģimenes vārdā vēlamies izteikt milzīgu paldies pilnīgi visiem draugiem un cilvēkiem, kuri izrādīja milzīgo iniciatīvu un izveidoju kontu pret apmelošanu un visām nepatīkamajām lietām, kuras ik pa laikam parādās medijos. Taču konkrētais konts tika bloķēts. “

Lai arī cik dīvaini tas nebūtu, ir žēl, ka tik patiesu un vienotu masu izrāvienu robotizētajā sistēmā nevarēja atzīt par pareizu un vienalga bloķēja. Tomēr kopumā tik daudz cilvēku mums pievienojās un palīdzēja atbalstīt, neskatoties ne uz ko. Laika gaitā ejot, kontu nav izdevies atjaunot, taču esam pieņēmuši turpinās visu tālāko informāciju likt tikai un vienīgi viņas oficiālajā kontā. Attiecīgajā situācijā tas ir jādara, lai mēs spētu runāt patiesību un atspoguļot esošā brīža situāciju, nevis tas, kas parādās medijos.

“Šobrīd gan vēlamies pateikt, ka mīlam visus tuvākos un cilvēkus, kā arī kolēģus, kas šajā situācijā palīdz un atbalsta. Tiešām milzīgs paldies Jums visiem,” sacīts paziņojumā. Protams, ka nevar kopā saskaitīt, cik daudz atbalstītāju ir palīdzējuši Anastasijai un viņas ģimenei, tomēr tam visam ir arī negatīvā puse. Jo kā zināms, ne visi uzskata, ka viss rakstītais arī viņas oficiālajā kontā ir vienmēr pareizs.

Tas saistīts ar to, ka jau iepriekš tika runāts, ka aktrise redzēta publiski un vispār neesot pat atpazīstama. To paziņojuši arī aculiecinieki, kas redzējuši viņu izrakstāmies no dažādām slimnīcām, kas tikai apliecina par to, cik smagi viņai klājas. Šobrīd kopā varam tikai cerēt par to, lai viņas veselības stāvoklis uzlabotos.