Interesanti

8 Bērnu tēvs pēkšņi nomira miegā. Ģimene bija satriekta, jo šķita, ka viņš ir pilnīgi vesels…

Ģimenes tēvs – Džeims Grīns jau no mazotnes sapņoja kļūt par daudzbērnu tēvu. Tomēr, kad viņa sieva Kloja pateica, ka viņa gaida pirmo bērniņu, viņš bija ļoti satraukts. Tomēr drīz vien, pienāca jau otrā bērna dzimšana nu pāris no Anglijas tajā brīdī saprata, ka viņiem būs liela ģimene. Taču viņi vēl nevarēja iztēloties cik tieši liela tā būs.

Ik reizi, kad Kloja mēģināja sevi pārliecināt par katru nākamo bērniņu, viņa izteica, ka nevar būt ne runas par to, taču viņas vīrs Džeims tikai piemiedza un atbildēja : “Kloja, tas jau ir tikai vēl viens.” Bija acīmredzams, ka Džeims bija dzimis, lai kļūtu par tēvu. Viņš pat strādāja attālināti, lai būtu kopā ar saviem bērniņiem. Veda tos uz skolu, kafejnīcu, izņēma no skolas, gāja spēlēties un lika gulēt. Viņš bija tik enerģisks un aktīvs, likās, ka arī pilnīgi vesels.

Tomēr, kad piedzima piektais bērns, kuram bija cerbrālā trieka. Kloja un Džeims nolēma, ka ar to arī pietiks un vairāk bērnus viņi vairs negribēs. Kloja devās pie ārsta, kur viņai ievietoja speciālu kotracepcijas implantu.

Par spīti lielajai procentuālajai iespējai, implantētā lieta nepalīdzēja un Kloja atkal palika stāvoklī. Ģimena turpināja iesākto un nepagāja ilgs laiks līdz viņiem jau piedzima astotais bērns un tas bija brīdis, kad viņi nolēma, ka beidzot tiešām pietiks, jo tas jau ir gana daudz.

Ne tik tālajā 2015. gada 4. Decembrī, vien 12 dienas pēc astotā bērna dzimšanas, ģimenes dzīve pilnībā mainījās. Kloja no rīta pamodās un atskārta, ka viņas vīrs Džeims vairs neelpo. Viņam bija tikai 31. gads. Viņš bija pilnīgi vesals, lai arī kādas pārbaudes veica, tomēr Kloja nolēma veikt sekciju, lai saprast, kāds bija īstais iemesls un tad tas atklājās.

Sekcijas rezultātos bija norādīts, ka viņš nomira no hipertensiju sirds slimības. Tas rodas galvenokārto no regulāri paaugstināta asinsspiediena dēļ un cilvēki ar to var slimot, bet paši nemaz par to pat nezināt.

Viņa pēkšņā aiziešana radīja milzīgu triecienu, jo sievai bija 27 gadi, bet palikusi pavisam viena. “Pats grūtākais šajā laikā bija, kad uzdevu jautājumu, kā es spēšu tikt galā bez viņa? Bet tagad es paskatos uz 8 brīnišķām sejām, kuras ir atkarīgas tikai no manis un saprotu, ka man ir jācīnās dēļ viņiem, kā arī vīra dēļ.”

Visa lielā ģimene glabā Džeimsu savās atmiņās. Kloja atzina, ka viņa vienmēr būs bētu sagrauta dēļ šī notikuma, tomēr ir pateicīga liktenim, ka viņai tagad ir tik daudz bērnu, kuri noteikti vēlāk nākotnē varēs palīdzēt arī viņai.

Kad konkrētā situācija nonāca vietējo lokā, vietējie sāka palīdzēt un saziedoja ap 10 000 $ ģimenei, lai tie var attīstīties un mātei būtu vieglāk.

Šis ģimenes traģiskais stāsts ir jākļūt par atgādinājumu ikvienam, cik svarīgi ir rūpēties par sav veselību, regulāri izmērīt sev asinsspiedienu un veikt visas pārējās pārbaudes, pat ja liekas, ka Jums tāpat viss ir labi.