Interesanti

3 Lietas, kuras mājās vienmēr ienes bēdas un nelaimes

Pilnīgi visos laikos, vienmēr ir bijusas lietas, kuras pavisam vienkāršā veidā ietekmē mūsu mājas auru un atmosfēru, līdz ar to arī mūs pašus. No šī brīža tad arī rodas konkrētā apātija un vienaldzība pret cilvēkiem un dzīvi, kura saistās ar apkārtējiem. Mēdz būt tā, ka māja ir pavisam jauna, omulīga un skaista, tomēr Jūs tajā reāli “smokat”, protams, ne burtiski, bet ideju sapratāt. Un drīz vien rodas sajūta, ka uzturoties tajā rodas vienkārši nepatīkamas sajūtas un pat bailes.

Tas var būt pat pilnīgi jaunā, svaigi nopirktā vai izromentētā mājā, kas parasti nekādā veidā neliecina par tādām lietām, tomēr vienalga notiek. Pēc konkrēto Ķīniešu uzskatiem, tas tiek uzskatīts par telpu “piegružošanu.” Un starp visām šīm trim lietām, kuras burtiski kaitē visu atmosfēras lauku un auru.

Līdz ar to, rodas šī konkrētā nepatika, apātija pret apkārtējo pasauli un vidi. Lai brīvi varētu atbrīvot māju no iestrēgušās negatīvās enerģijas, steigsus ir jāņem un vienkārši jāatbrīvojas no šīm trim lietām, bez vārda runas.

Mākslīgi un noziedējuši ziedi.
Mākslīgie, kā arī noziedējušie ziedi ir nomācoša nu negatīva enerģija. Māklīgie ziedi nekad nebūs īstie un tie vienkārši nomāc apkārtējo vidi, savukārt novītušie ziedi nekavējoties jāizmet, jo ne jau par velti saka, ka īstie ziedi paredzēti dzīvajiem, bet mirušie – mirušajiem. Pie šī tad arī darētu pieturēties, galvenais, ka blakus atrodas “dzīvs” podiņš, kurā plaukst kādas puķītes, taču no neīstiem un novītušiem ziediem turieties pa gabalu.

Ieplīsuši un saplaisājuši trauki.
Jūs par šo noteikti jau būsiet dzirdējuši no saviem vecākiem vai vecvecākiem, ka trauki, kuri ieplaisājuši nekavējoties jāmet ārā, tas pats attiecas arī uz glāzēm un krūzēm. Kā izrādās, tas ir vairāk nekā svarīgi. Ķīnieši stāsta, ka tas ir pats negatīvākais, kas var atrasties Jūsu mājā. No šīm lietām ir jāatbrīvojas nekavējoties un jāienes mājā jauns. Jau senā pagātnē iet runas, ka tieši trauki ir mājas bagātības simbols. Ja tajos ir plaisas, tad plaisas ir arī saimnieku labklājībā. Vienkārši turiet savus traukus tīrus, veselus un skaistus.

Veci apavi un veci apģērbi
Jā, vai nu Jūs to gribat vai nē, bet tas ir šajā sarakstā. Novalkātie apavi un drēbes nekad nevajag ilgi paturēt pie sevis, kur nu vēl turēs mājās, jo tie ienes negatīvo enerģiju. Daudz labāk būtu ja Jūs tos uzdāvinātu nabadzīgiem cilvēkiem, kuriem tas tiešām noderēs. Tādējādi labums Jums, un arī citus iepriecināsies.

Par nevajadzīgām lietām saka pavisam skaidri : “Ja Tu gribi sev kaut ko jaunu, vispirms atrīvojies no vecā un sev nevajadzīgā.” Tieši tas ir pats labākais veids, kā sev iegūt jaunās kurpītes, apģērbus un kleitas, par kurām bijāt sapņojuši jau sen.

Avots: uduba.com