Interesanti, Šokējoši

“Latvijā cilvēki vienkārši nav laimīgi” Reemigrējusī ģimene no Latvijas dodas prom atkal, šoreiz uz neatgriešanos!

Labi zināma latviešu ģimene ir izteikusies par savu sāpīgo pieredzi ar atgriešanos savā dzimtenē – Latvijā. Tas esot daudz grūtāk nekā ģimene bija iztēlojusies. Tieši šī iemesla dēļ ģimene jau ir izlēmusi doties atpakaļ uz Īriju, šoreiz uz neatgriešanos, jo mēģinājumi atgriezties bijuši vairāki, visi bijuši nesekmīgi. Liela daļa noteikti jau iepriekš būs dzirdējuši par Šneideru ģimeni.

Ģimenei bija saruna ar Re:TV, kurā tad arī paziņoja par sasāpējušos situāciju. Tai skaitā tika pastāstīta pieredze par Latviju un Īriju. Interesantākais ir tas, ka viņi Īrijā ir dzīvojuši, nu jau vairāk par 10 gadiem, taču vēlējās atgriezties Latvijā, pēc 3 gadu prombūtnes no mājām. Taču tas nebija tik ļoti vienkārši, kā bija iecerēts.

Izrādījās, ka viss nemaz nebija tik skaisti kā sākumā varēja likties. Alda iesākumā pastāsīja par reālo situāciju Latvijā, attiecinot šo pašu dzīvi Īrijā. Abas valstis paņemt un vienkārši salīdzināt pēc vienlīdzīguma principa ir ļoti sarežģīti.Pie tam šī nebija pirmā reize, kad ģīmene centusies atgriezties un palikt Latvijā.

Diemžēl tā arī bija pēdējā reize, kad viņi ar visām pūlēm centās un iedzīvoties Latvijas patstāvīgajā dzīvē. Par spīti visam, arī šoreiz viņus sagaidīja ļoti rūgta vilšanās, jo viņi nebija domājuši, ka Latvijā nekas neizmainīsies vairāku gadu laikā. Diemžēl tā bija un tas nebūt arī nebija viss!

LASI VĒL : Rimi Latvia nākusi klajā ar TIEŠĀM pārsteidzošu informāciju! Cilvēki internetā gan rakstot – paši esot vainīgi!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā